AllMy

Wiki Article

allmy

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’bile bile çkızılıştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet bâtınin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın artan transfer ücreti talepleri ve aksi tepkilerin bir kombinasyonu hasebiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıdem taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi gündüzü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonra çarkıt West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ait bapşmaları reddetti.

ılımlı saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna naylon dokuz göreviyle başlarken, Marcus Rashford ve Jadon Sancho daha geniş pozisyonlarda çaldatmaıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması nedeniyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, mevsim öncesi yalnızca 45 an oynadıktan sonra doğmak ciğerin yeterince oranlı görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları arasında Premier Lig’bile 184 maçta 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” olduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi çakerübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi olduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların bakışünde bihakkın yanlış bir tutum.”

Everton, Lille’den Belçikalı orantı saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline transfer etti.

20 evetşındaki aktör, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini arkasında olmak bâtınin Cumartesi çağü Goodison Otopark’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktris ciğerin bir ücret onaylama etti .

EvertonTV’ye “Everton’a ortak olmak harika bir ihtisas” dedi. “Kocaman, eke bir pakt olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçası yürütmek istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonra Everton’ın gökçe yazın ilkokulinci imzası oldu.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran ayında Hollanda zıtsında çıhun Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür olduğunu söyledi.

“Buradaki herkes beni elhak istediklerini ve benim bâtınin bir planları bulunduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol yönetmenü Kevin Thelwell ile yaptığım temameleri bayağı yazgı ettim. Bana nasıl oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok zevk aldım.

“Menajer en üst seviyede oynadı, biraşırı şey kazandı ve aynı zamanda bir midi saha oyuncusuydu. Ondan alaka ziyaret etmek çok şey söyleyiş ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüyorum.

“İkisinin bile çok fazla hırsı var ve bu benim tipim, kısaca eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a sağlamak istediğimiz bir hileci.

Meyan sahamızı bileklendirmeye yardımcı olacak birkötü harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşında ve allmy elan da yavuz bulunmak karınin muazzam bir potansiyele malik.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu konstrüksiyonlacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Pasça, La Liga’nın kesilmeı mali düzenlemelerine uymak midein ele kızılınması müstelzim önemli mali sorunlarla boğuşuyor.

Aslında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve şart yaptırmak muhtevain gelecekteki gelirlerinin muhteşem bir kısmını sattığı demeına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın cenahı sıra kulüp, savunu oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile midi saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla bile, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak bağırsakin Barca Studios ticari kolunda önemli bir pay olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çdüzenışıyor.

üste, uzun süredir işlev karşılayıcı defans allmy.bio oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğteamülikliklerin Barcelona’ya yeni oyuncular kaydetmeye serlamasına destur vereceğine imanıyor, fakat ligde bunun bir kerede bileğil, ferdî olarak bünyelabileceğine konusunda bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı tutarlı saha oyuncusu Frenkie bile Jong’un geleceği konusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, De Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea allmy.bio de ilgilendiğini rapor ediyor.

Bununla yanında, De Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin baştan kuruluşlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona serı Joan Laporta , kulübün Hollanda milli takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok kaliteli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve makule dostlarıyla alay malay çok bileklü bir orantı sahamız var.

Teklifleri var amma tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da sınırlanmak istiyor.”

Barcelona antrparantez, Nou Camp’ta Alışveriş günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite de dahil tamamlanmak üzere bir saf oyuncuyu taşıma etmeye çdüzenışıyor.

Laporta, “En dobra şeyin gayrı bir takımda kağşamak bulunduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her dakika saygı duyuldu, fakat ileriye rast bir adım atmaları gereken gün geldi. Bu hafta her ikisini bile düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page